Webdesign

Skreddersydd webside


Alle virksomheter har forskjellige behov og ønsker i forhold til utseende og funksjonalitet. Derfor tilpasser vi oss etter hva som er riktig for din virksomhet. Vi starter alltid med et uforpliktende oppstartsmøte for å kartlegge, avklare behov og ønsker. Prisantydning blir satt basert på oppstartsmøte.

Nedenfor ser du forslag på hvordan innhold og prosess ved utvikling av nettside kan se ut.

Forslag på nettside innhold og prosess:

Oppstartsmøte
Nettbasert oppstartsmøte for å kartlegge, avklare behov og ønsker.
Ekstern database
Nettsiden bygges på ekstern database og flyttes over til riktig domene når ferdigstilt og godkjent av kunde. Dette betyr at din eksisterende nettside ikke får «nedetid».
Skreddersydd design
Nettsiden designes med forside, 10 undersider, menypunkter og kontaktskjema.
Korrektur på design og funksjonalitet
Du får 3 korrekturrunder. All korrigering skjer i utviklingsfasen og ikke rett før lansering.
Tekst
Implementering og tilpasning av tekst (mottas fra kunde)
Bilde/video
Implementering og tilpasning av bilder og video (mottas fra kunde)
Grafikk
Implementering og tilpasning av grafikk (mottas fra kunde eller kan utvikles som tilleggstjeneste)
Funksjonalitet
Det legges inn funksjonalitet som bl.a. deling til sosiale medier, skjema, WP-watcher, Yoast SEO.
Opplæringsvideo
Video med innføring i hvordan din nettside er satt opp legges inn i kontrollpanelet.
Pris
Pris fra kr 24.990. Pris varierer etter design, innhold og funksjonalitet og fastsettes etter kartleggingssamtale.

WP Watcher


WP Watcher er en årlig avtale som inkluderer daglig backup og ukentlige oppdateringer av theme, plugins og WordPress. Dette er ekstremt viktig å følge opp for å ha en sikker nettside og for å sikre at du får nettsiden opp igjen hvis den skulle krasje. WP Watcher er gratis første år etter at vi har bygget din nettside, og vil deretter bli fakturert årlig. Klikk her for priser.

Vi er så heldige å ha WP Skolen som samarbeidspartner ved bygging av nettsider. De har lang erfaring med WordPress og innehar stor teknisk kompetanse. Det er WP Skolen som bl.a. har ansvaret for å legger inn og administrerer WP Watcher.

Gratis kartleggingssamtale

 • Logo Radio Metro

  Kan uten tvil anbefale Lotte videre

  De siste månedene har vi redesignet våre hjemmesider. Vi startet med å ha et ferdig design på forside og sammen med Lotte har vi skapt alle undersider og bygget et helt nytt nettsted for våre kunder. Det har vært uker med mange ideer, tanker og forskjellige løsninger. Lotte har alltid stilt seg positiv til å finne gode løsninger som fungerer optimalt på nettsiden, både på mobil, nettbrett og pc. Nettsiden inneholder bilder, videoer og en rekke kontaktskjemaer. Alt har blitt testet nøye ut før siden ble flyttet over i live-modus. Lotte har også vært svært behjelpelig med å sette opp siden slik at den fyller alle krav for googleannonsering og sporing av trafikk på nettsiden. Jeg kan uten tvil anbefale Lotte videre til andre som ønsker å skape magi med sine nettsider og kommer garantert til å jobbe sammen med Lotte på andre prosjekter senere.

  Bjørn Ivar Holter-Nilsen, Event- & Marketing Manager i Radio Metro

  /
 • Anbefaler Lottes bistand til andre!

  Vi er en ledende leverandør av dataløsninger til norske bibliotek, og holder til i Larvik. Vi har brukt Lottes tjenester siden sommeren 2014, og hun hjalp oss da først med å lage ny firmalogo og designhåndbok. Senere har vi fått god hjelp til å lage annonser og logoer til profileringsprodukter, samt rollups og reklameseil. Noen ganger har vi hatt god tid på å få ferdige resultater, mens andre ganger har det hastet med å få en løsning, og Lotte har hjulpet oss hver gang. Vi er godt fornøyd med resultatene, og synes vi har et konstruktivt og behagelig samarbeid med Lotte. Vi vil derfor gjerne anbefale hennes bistand til andre!

  Reidar, Bibliotek-Systemer As

  /
 • Dedikert, profesjonell og dyktig designer

  Lotte er veldig dedikert, profesjonell og dyktig som designer, hun setter seg godt inn i hva kunden vil ha og kommer opp med mange kreative innspill og forslag til design som kan passe til brandet ditt. Hun har følgt meg hele tiden i min prosess hvor hun skulle lage en helt ny design til min hjemmeside i forbindelse med mitt onlinekurs. Geniale ikoner som er trendy på farger og lett gjenkjennelig og forståelige.

  Lotte har også gitt meg innføring i hvordan jeg skal bruke de diverse plattformene hvor jeg har mottatt skriv fra henne fra A til Å hvordan jeg skal gå frem for å sette inn informasjon og bilder i Kajabi programmet. Jeg kan anbefale Lotte på det varmeste.

  Mona Nordøy, fotograf

  /